'Gratis Geld' van Buurtbudget Barneveld voor jouw buurtfeest

woensdag 9 mei 2018 door fred van gaal | Categorie: Tips

Wil je binnenkort iets leuks in je buurt organiseren? En ben je nog op zoek naar hoe je dat gaat betalen? Wist je dat de Gemeente Barneveld jaarlijks 20.000 euro beschikbaar heeft voor de financiering van buurtinitiatieven. Grote kans dat ook jouw activiteit daarvoor in aanmerking komt!

Het buurtbudget wordt beheerd door Welzijn Barneveld. Uit de pot van 20.000 euro worden heel veel verschillende ideeën van bewoners betaald. Voorwaarde is wel dat het idee of activiteit bijdraagt aan de versterking van de sociale samenhang in de buurt. Voldoet jouw idee aan deze voorwaarde? Dan maak je kans op een bijdrage uit dit buurtbudget.

via GIPHY

 

Wat voor activiteiten komen in aanmerking voor zo’n bijdrage?

Het buurtbudget wordt ter beschikking gesteld door Woningstichting Barneveld en de Gemeente Barneveld. Het buurtbudget wordt nu al een paar jaar met veel succes aangeboden. Veel verschillende evenementen en activiteiten werden al met ondersteuning van het Buurtbudget georganiseerd. Te denken valt aan: buurtbraderieën, een multiculturele buurt dag, een kindervoetbaltoernooi, buurtfeesten en buurtschoonmaakacties.

 

Samenwerking Welzijn Barneveld en SensationAir

Buurtfeesten zijn natuurlijk een ideale gelegenheid om de sociale samenhang en betrokkenheid in jouw buurt te verbeteren. SensationAir levert al meerdere jaren aan meerdere buurtfeesten. Maar sinds dit jaar (2018) wordt het bestellen van materiaal voor jouw buurtfeest bij ons nog aantrekkelijker!

Sinds dit jaar hebben wij namelijk een samenwerking met Welzijn Barneveld. Als jij een aanvraag voor een bijdrage uit het buurtbudget doet dan ontvang je een kortingvoucher die je bij ons kunt inleveren. Daarmee ontvang je 12,5% korting op luchtkussens en spellen, bovendien kom je met de voucher in aanmerking voor een aantrekkelijk vast bezorgtarief. Voorheen ontvingen aanvragers enkel een voucher van Skippy-Rent, maar vanaf dit jaar ontvang je dus ook een kortingvoucher van SensationAir. Daarnaast werkt ook onze samenwerkingspartner Bos Verhuur sinds dit jaar samen met Welzijn Barneveld. Dus ook van hen ontvang je een kortingvoucher.

 

‘Gratis Geld’ aanvragen

Heb jij wel zin in dat gratis geld? Je kunt het buurtbudget aanvragen via de site van Welzijn Barneveld.

 

 


Over de auteur

fred van gaal is eigenaar van SensationAir

Meer blogs

Een reactie toevoegen