Nog beschikbare attracties en luchtkussens voor Koningsdag

Donderdag 27 april is het weer zover, het jaarlijkse grootse feest: Koningsdag, de 2017 editie. Een speciale editie… want de Koning wordt 50 jaar. Net als elk jaar pakken oranjeverenigingen, horecapleinen en andere organisaties weer groots uit. Door enkele annuleringen, of gewoon omdat sommige dingen nog niet (onbegrijpelijk hé?) gereserveerd waren, hebben wij nog enkele mooi dingen beschikbaar voor komende Koningsdag.


Stormbanen

Een absolute eyecatcher is de Stormbaan met Rode Ballen stormbaan. Deze rode ballen zijn bekend van TV en een uitdaging voor jong én oud. Een superleuke baan als toevoeging in een zeskamp, maar ook een opvallende grote en spectaculaire uitdaging voor op een oranjeplein.

rode ballen stormbaan

Stormbaan met Rode Ballen

Ook nog beschikbaar is de Seaworld Mini Run Stormbaan, de allernieuwste stormbaan in ons assortiment. Pas net binnen en jij kunt deze opblaasbare hindernisbaan voor kinderen nu al huren. De Seaworld Mini Run zal voor elk kind herkenbaar zijn door de bekende oranje vis die op zoek is naar zijn familie. De stormbaan heeft 3D-vissen als obstakel en een grote rol waar de kinderen over heen moeten klimmen. Deze baan is net even wat anders dan een normaal springkussen of een multiplay en daardoor een leuke uitdaging voor de kinderen op uw evenement. Deze baan is relatief klein met een lengte van 8 meter.


Sportieve luchtkussens en attracties

Wil je de bezoekers op je evenement een sportieve uitdaging geven? Daarvoor hebben we nog een aantal bekende en laagdrempelige luchtkussens beschikbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van de Bungeerun. Wie wil er nou niet laten zien dat hij of zij sterker is dan de ander? Met dit bungeerun luchtkussen haal je bij iedereen de competitiedrang naar boven. Een ander kussen met veel strijd is het Gladiatorspel. Ook op dit kussen gaan twee deelnemers de strijd met elkaar aan. Met behulp van luchtbuizen proberen ze elkaar van de sokkel te slaan. Een spannend kussen voor zowel deelnemers als toeschouwers. Zoek je een ander type gevecht tussen twee personen? Huur dan een set Sumopakken, wij hebben nog 1 set in volwassenmaat en 1 set in kindermaat beschikbaar. Maak van je bezoekers echte japanse krijgers en laat ze het uitvechten op de zachte mat.  


Voetbalattracties

Van voetbal wordt bíjna iedereen blij. Wil je nog een herkenbaar en laagdrempelig spel aan je evenement toevoegen? Kies dan voor de Voetbalschietschijf waarop deelnemers zoveel mogelijk punten moeten schieten. Of organiseer een pannavoetbaltoernooi met behulp van onze pannaveldjes. In een paar minuten heb je maar liefst 3 mooie pannaveldjes.


Biljartgolf

Een spel wat het altijd goed doet bij een breed publiek is het Biljartgolf. Biljart golf is een kruising tussen biljarten en midgetgolf. Als je onze biljartgolfbaan huurt ontvang je 9 holes, diverse biljartkeu’s, balletjes en scoreformulieren. Elke losse hole heeft zijn eigen bijzondere hindernissen wat het geheel een uitdagende baan maakt.  

Biljartgolf huren

Biljartgolf, een oudhollandse uitdaging


Leuk voor kinderen

Heb je een evenement waar je de kinderen iets leuks wilt bieden? Of heb je een horecagelegenheid waar je zoveel mogelijk ouders op het terras wilt laten zitten terwijl de kinderen lekker bezig zijn? Met onze Super Helikopter laat je in een klap 14 tot 18 kinderen springen. Iets heel anders en origineels? Kies dan voor de opblaasbare kinderrodeo. Op deze opblaasbare stier met opblaasbaar valkussen kunnen de kleine bezoekers rodeorijden terwijl andere kinderen de stier laten bewegen door aan de touwen te trekken.


Een aanvulling voor jouw evenement?

Is een van bovenstaande attracties of luchtkussens de ontbrekende schakel in jouw evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-700225 of reserveer het gewenste artikel direct in onze verhuurwebshop.