Dit vinden klanten

Wij proberen ons constant te verbeteren om jouw als klant een nóg betere ervaring te geven. Een van de dingen die we gebruiken om nóg beter te kunnen worden is jouw mening!

Daarom vragen wij onze klanten ons te beoordelen op hét verhuurplatform van Nederland: Huren.nl.

Heb jij je mening nog niet gegeven? Wil jij ons helpen ons verder te verbeteren? Schrijf dan een korte beoordeling op huren.nl. Wat vond je goed aan ons, wat juist niet en wat kan er beter?

Beoordeel SensationAir Attractieverhuur op huren.nl

 

Wat zeggen klanten over ons?

Priscilla - Amersfoort, cijfer 10

Toffe twee meter stormbaan en kleine springkussen gehuurd voor buurtfeest. Vroeg brengen en laat ophalen was geen probleem. Kids hebben de hele dag genoten! Aanrader!

Karin - Soest, cijfer 10

Stormbaan gehuurd voor een kinderfeest. Het was geweldig! Uitstekende service, duidelijke afspraken over halen en brengen, en goed advies over de te kiezen stormbaan. Goede kwaliteit. Echt top!

Mike - Nijkerk, cijfer 10

Geweldige service, mooi product en heel veel plezier voor de kids. Zeer tevreden. Zeker aan te raden. We komen zeker terug voor de volgende party! Bedankt!

 

Manuela - Nijkerk, cijfer 8

Voor ons kinderfeestje een kasteel springkussen gehuurd. Goede service en de Kids waren er erg blij mee!

 

Natascha - Voorthuizen, cijfer 9

Heel fijn en snel online contact gehad. Flexibel in halen en brengen. De kinderen vonden de multiplay geweldig, zoveel meer uitdaging voor alle leeftijden. Mooi en schoon. Super bedankt!!

 

Marc - Barneveld, cijfer 10

Opblaas hindernisbaan gehuurd voor een kinderfeestje. Prettig en snel kunnen regelen in een hele drukke tijd door alle koningspelen op scholen. Netjes bezorgd en ook schoon! Zeker een aanrader!

 

Lizzy van Willigenburg - Barneveld, cijfer 10

Springkussen gehuurd, voor kinderfeestje. De kinderen hebben zich goed vermaakt! De mensen van Sensation Air zijn op tijd gekomen, zoals afgesproken, fijne service met brengen en ophalen.

 

Helene Koops - Bunschoten, cijfer 9

Top service top kussen wat een feest was het! Door Corona moesten we een beetje creatief een verjaardags feestje organiseren voor onze 4 jarige boy, nou dat is gelukt hor we hebben alle ouders alle kids laten brengen want ja dat is wat nog wel mocht, kinderen plezier en de ouders taart mee voor thuis haha en door dit top springkussen hebben ze de de tijd van hun leven gehad zo veel schik te leuk! En normaals top service lieve mensen en goeie spullen ik hou der van :) jullie zien ons vast en zeker nog een keertje terug! Mvg fam de Graaf uit Bunschoten