Dit vinden klanten

Wij proberen ons constant te verbeteren om jouw als klant een nóg betere ervaring te geven. Een van de dingen die we gebruiken om nóg beter te kunnen worden is jouw mening!

Daarom vragen wij onze klanten ons te beoordelen op hét verhuurplatform van Nederland: Huren.nl.

Heb jij je mening nog niet gegeven? Wil jij ons helpen ons verder te verbeteren? Schrijf dan een korte beoordeling op huren.nl. Wat vond je goed aan ons, wat juist niet en wat kan er beter?

Beoordeel SensationAir Attractieverhuur op huren.nl

 

Wat zeggen klanten over ons?

Lizzy van Willigenburg - Barneveld, cijfer 10

Springkussen gehuurd, voor kinderfeestje. De kinderen hebben zich goed vermaakt! De mensen van Sensation Air zijn op tijd gekomen, zoals afgesproken, fijne service met brengen en ophalen.

 

Helene Koops - Bunschoten, cijfer 9

Top service top kussen wat een feest was het! Door Corona moesten we een beetje creatief een verjaardags feestje organiseren voor onze 4 jarige boy, nou dat is gelukt hor we hebben alle ouders alle kids laten brengen want ja dat is wat nog wel mocht, kinderen plezier en de ouders taart mee voor thuis haha en door dit top springkussen hebben ze de de tijd van hun leven gehad zo veel schik te leuk! En normaals top service lieve mensen en goeie spullen ik hou der van :) jullie zien ons vast en zeker nog een keertje terug! Mvg fam de Graaf uit Bunschoten

 

L. van de Burgwal - Voorthuizen, cijfer 10

Midi springkussen gehuurd. Goede service, flexibel en vriendelijk. Materiaal schoon, degelijk en compleet. Voor een mooie prijs. Zeer tevreden!

 

Jan - Putten, cijfer 8

Rokkenvoetbal gehuurd, geschikt voor elke leeftijd, zelfs 60+ deed er aan mee hilarisch, ook het jenga spel was erg spannend. Goede communicatie en het bedrijf komt zijn afspraken na!!

 

Koningsdag Kernhem - Ede, cijfer 10

Een partij waarmee je gegarandeerd succes hebt op je evenement. Alles wat ze beloven wordt nagekomen. Ondersteuning is perfect en over alles wordt meegedacht en een passend advies gegeven.

Zonder enige twijfel de reservering voor volgend jaar alweer geplaatst.

 

Harry Hansens - Ede, cijfer 7

Niets op aan te merken. zijn bereidwillig. prijs is goed. Gewoon zakelijk, lekker snel en niet moeilijk doen.

 

Corine - Barneveld, cijfer 10

Kussen was netjes schoon, alle toebehoren zaten er netjes bij.
Heel fijn bedrijf dat zaakjes goed orde heeft! Erg vriendelijke eigenaar die snel antwoord geeft op je vragen. Ga er zeker nog keer wat huren