Ordermail Tekst

Ophaal en retour
Ophalen kan op het door u aangegeven tijdstip. Wij willen u vragen ook om deze tijd te komen. Mocht de tijd geheel anders worden dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Mocht de door u aangegeven tijd op de een andere reden niet mogelijk zijn dan nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op. 

Orderbedrag
De aangegeven huurprijzen zijn per dag. In het winkelwandje heeft u de ophaal/levertijd en de retourtijd aangegeven. Dit kan op de dag zelf zijn of de middag voor de huurdatum en voor retour de avond van de huurdag of de ochtend na de huurdag (in het geval van huren op zaterdag kan retour ook kosteloos op maandag). Wilt u het artikel echt drie volle dagen gebruiken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezorgen en ophalen
Als u heeft aangegeven dat wij de artikelen moeten bezorgen dan nemen wij nog contact met u op om de aangegeven tijd te bevestigen of te bespreken.

Stroomvoorziening
Op onze webshop staat bij elk springkussen/attractie de benodigde stroomhoeveelheid aangegeven. Wij vragen u dit te checken op de opbouwlocatie zodat u of ons bezorgteam niet voor verrassingen komt te staan.