Springkussen op Rolletjes

Jouw gehuurde springkussen thuisbezorgd én opgehaald

 

Vanaf nu maakt SensationAir het huren van een springkussen wel heel erg makkelijk voor je. Wij bezorgen een groot aantal leuke kleine luchtkussens bij je thuis én halen deze ook weer op. Dit doen we voor een vast bedrag van € 29,95 incl. BTW (24,75 excl. BTW) in de volgende gemeenten:

-          Amersfoort
-          Apeldoorn
-          Barneveld
-          Bunschoten
-          Ede
-          Ermelo
-          Harderwijk
-          Leusden
-          Nijkerk
-          Nunspeet
-          Putten
-          Renswoude
-          Scherpenzeel
-          Voorst
-          Woudenberg

We bezorgen dit kussen op vrijdag bij je thuis in een handige rolcontainer en halen deze maandagochtend weer bij je op. Het springkussen wat je krijgt zit verpakt in een rolcontainer zodat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen. Op deze manier kun je het kussen opbouwen waar én wanneer je wilt.

In deze rolcontainer zitten naast het springkussen ook: een opzetbeschrijving, de blower om het kussen op te blazen, pinnen om het kussen vast te zetten én een grote hamer om de pinnen in de grond te slaan. Kortom: je krijgt van ons dus alles wat nodig is om het springkussen op te blazen.


Twee dagen gebruiken

Omdat we het springkussen op vrijdag bezorgen en op maandag weer ophalen kun je het springkussen op zaterdag en zondag gebruiken. En het mooie? Je betaalt maar 1 dag huur. Je krijgt van ons dus een gratis dag.


Jouw voordeel

Met ‘Springkussen op Rolletjes’ hoef je het springkussen niet meer zelf op te halen, je hoeft niet meer te passen en te meten of het springkussen in je auto past. Daarnaast kan je het springkussen nu makkelijk verplaatsen dan wanneer je het kussen zelf ophaalt. Ook hoef je het kussen niet 2 of 3 keer opnieuw op te vouwen voordat het weer in je auto past…


Wat kost het?

Op dit moment bieden we ‘Springkussen op Rolletjes’ aan voor de volgende drie springkussentypen:

-          Mini’s (€ 50 euro huur + € 29,95 bezorgkosten)

-          Midi’s (€ 65 euro huur + € 29,95 bezorgkosten)

-          Midi multifuns (€75 euro huur + € 29,95 bezorgkosten)

Deze springkussens zijn mooie, hanteerbare luchtkussens en passen in vrijwel iedere tuin.


Wanneer wordt mijn kussen bezorgd?

Op vrijdag bezorgen wij alle ‘Springkussens op rolletjes’, wij plannen jouw bestelling in onze rit in. Je kunt een voorkeur tijdvak aangeven, maar door het aantal bezorgingen kunnen we niet garanderen altijd aan dit tijdvak te kunnen voldoen.

Meer weten of heb je advies nodig over welk kussen het beste geschikt is? Neem dan contact met ons op via 0342-700225 of mail met info@sensationair.nl.

Zoek jouw Springkussen op Rolletjes hier uit.