Win een gratis springkussen

Leuk dat je op ons Springkussenfestijn bent geweest. Hopelijk heb je lekker gesprongen en het heerlijk naar je zin gehad.

Na al dat gespring wil je natuurlijk alleen maar meer springen. Dat wisten wij, daarom geven wij maar liefst 3 keer een gratis springkussenhuur weg. 


Springkussenfestijn


Wat is dat, een gratis springkussenhuur?

Wij geven drie gratis verhuurbeurten weg voor een springkussen naar keuze, met een maximum huurprijs van € 85,- inclusief BTW. Als je het springkussen wint dan kun je het springkussen van je keuze telefonisch bij ons reserveren. Je mag het kussen dan de dag van te voren bij ons ophalen en de dag erna weer terugbrengen (voor een weekend mag je het op vrijdag halen en op maandag weer terug brengen). De prijs is geldig tot en met 30 september 2017.


Hoe kan ik dat 'gratis springkussen huren' winnen?

Meedoen aan deze actie is heel makkelijk. Druk op de knop en schrijf je in het volgende scherm in met je naam en e-mailadres. Je naam gaat dan in de grote grabbelton en op vrijdag 10 maart maken wij de winnaars op onze Facebookpagina bekend. Like onze Facebookpagina om de uitslag direct in jouw tijdlijn te zien.

Ja ik wil een gratis springkussen winnen