Bezorg- en opbouwinformatie

De prijzen van onze producten zijn exclusief BTW en op basis van zelf bij ons afhalen in Barneveld.

Uiteraard is het mogelijk om de artikelen door ons te laten bezorgen en opbouwen. Als u uw product gekozen heeft kunt u in het winkelmandje aangeven of u het zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen. Vervolgens kunt u ook aangeven of -indien wij het bezorgen- wij u moeten helpen met de op- en afbouw of dat u deze zelf verzorgd.

Transportkosten
De transportkosten bestaan uit een starttarief en een kilometerprijs. Het starttarief is € 12,50 incl. BTW. De verdere transportkosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. De kilometers worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3776PT naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).

Opbouwhulp door SensationAir
U kunt ervoor kiezen ons te laten helpen bij de opbouw van het gehuurde artikel. Wij gaan er wel vanuit dat u voldoende hulp (in de vorm van mensen) beschikbaar stelt. Als u de opbouw volledig wilt door ons wilt laten uitvoeren dan vragen wij u contact met ons op te nemen.