Welke springkussens zijn het meest geschikt voor een kinderfeestje?

donderdag 14 mei 2020

Een kinderfeestje vraagt altijd om genoeg activiteiten en spelletjes. De kinderen hebben veel energie en moeten dit samen lekker kwijt kunnen. Een ideale oplossing hiervoor is het huren van een springkussen, hiermee sla je de plank nooit mis! Er zijn heel veel verschillende springkussens waaronder springkussens met of zonder dak, interactieve springkussens, springkussens met een thema en noem maar op… Welke springkussens het meest geschikt zijn voor een kinderfeestje lees je in het artikel.

 

Meidenfeestje

Voor een echt meidenfeestje is het leuk om het springkussen aan het thema of aan de wensen van je kind aan te passen. Als het feest een prinsessen thema bevat dan kan hierop ingespeeld worden door een prinsessen springkussen. Maar er kan ook gedacht worden aan een springkussen dat de kinderen aan nemo doet denken, zoals een leuke clownvis springkussen.


Jongensfeest

Voor de jongens mag het vaak al een stukje stoerder, waarbij zij zich een dag als piraat of ridder willen voordoen. Een springkussen kan dus in combinatie met een themafeest worden gehuurd maar ook op zichzelf is een springkussen in een bepaald thema erg leuk. Denk bij de jongens aan een kasteel springkussen, een springkussen met auto’s of een stoer piratenboot springkussen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook vele neutrale springkussens die voor elk feest of evenement geschikt zijn ongeacht geslacht of voorkeur van het kind en thema van het feest. Een springkussen met vrolijke kleuren bijvoorbeeld, eentje met een circus look of een leuk boerderij thema.

Interactieve springkussens

Naast de reguliere springkussen kan er ook gekozen worden voor een interactief springkussen. Hiermee zijn de kinderen gegarandeerd uren zoet en kunnen zij naast springen ook vele spelletjes spelen, zowel individueel als samen. Een IPS springkussen bevat een interactief spelsysteem waarbij men uit verschillende spellen kan kiezen die zowel leuk zijn voor jong en oud.

 

Speelkussen

Als je de kinderen echt een ervaring wilt meegeven dan is een speelkussen ideaal. De kinderen kunnen hier naast springen ook leuke spelletjes spelen en obstakels overwinnen. Deze springkussens zijn geschikt voor een grote doelgroep omdat de obstakels voor iedereen leuk zijn. Zo beschikken speelkussens over obstakels waar ze doorheen moeten kruipen, op moeten klimmen en vanaf moeten glijden.

Succes met het uitzoeken van het juiste springkussen!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een springkussen bij Springkussenverhuur Amersfoort dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht