SensationAir Attractieverhuur wint Huurtopper Award 2017

dinsdag 6 maart 2018 door fred van gaal

Wij hebben iets te vieren! Want wij zijn de gelukkige winnaar van de Huren.nl Huurtopper Award 2017! De award werd in ontvangst genomen door eigenaar Eddy Melissen. De Huurtopper Award is een initiatief van vergelijkingsplatform Huren.nl. Op Huren.nl kan de consument eenvoudig zien welke verhuurders in de buurt het gewenste product hebben én voor welke prijs het artikel te huren is.

De belangrijkste graadmeter voor het winnen van de Award waren de beoordelingen door klanten van de betreffende verhuurbedrijven. Naast het vergelijken van prijzen biedt Huren.nl ook een beoordelingsysteem zodat potentiële klanten direct kunnen zien wat voorgaande klanten van de service van een verhuurbedrijf vonden. SensationAir Attractieverhuur kwam goed uit deze beoordeling naar voren: over 2017 werd een cijfer van maar liefst 9,5 gescoord.

Eigenaar Eddy Melissen over het behalen van de Huurtopper Award: ‘Ik wil de klant altijd zo goed mogelijk helpen en ook zo goed en schoon mogelijke spullen leveren. Ik ben dan ook erg blij dat dit kennelijk ook zo gewaardeerd wordt door onze klanten. Samen met alle medewerkers ga ik er ook in 2018 weer alles aan doen om deze score weer minstens zo mooi uit te laten vallen. En wie weet kunnen we die Award dit jaar weer pakken…’.


Over de auteur

fred van gaal is eigenaar van SensationAir

Meer blogs

Een reactie toevoegen