De beste sport en spelmaterialen voor een sportmiddag!

woensdag 13 mei 2020

Het organiseren van een sportmiddag is niet zo gemakkelijk. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden om het de sportievelingen zo leuk mogelijk te maken. De juiste spellen en activiteiten zijn erg belangrijk, maar ook voorzieningen zoals genoeg eten –en drinken, sanitaire mogelijkheden et cetera…. zijn cruciaal. De meest geschikt, en misschien wel beste, sport en spelmaterialen hebben wij op een rijtje gezet! Lees snel verder om te ontdekken welke dit zijn.

Zeskamp pakket

 

Voor een middag vol plezier en uitdagingen is er geen ontkomen aan het zeskamp pakket. Het pakket biedt veel afwisseling en is leuk en uitdagend voor jong en oud. De verschillende spellen vragen om samenwerking en goede communicatie met de andere deelnemers binnen het team. Zo kan je onder andere mee worden gesleept op een vliegend tapijt, je rot springen tijdens het zaklopen of met z’n allen in een funslang terecht komen.

Touwtrekken

 

Voor de echte uitslovers of men die wel van een fysieke uitdaging houdt, is er het touwtrek touw. De bedoeling van het spel is om de vlag over de streep te krijgen (idealiter van jouw team), dit betekent dat de overwinning voor jouw team is. Zoek de juiste teamgenoten uit om gewicht en kracht te bundelen, jut elkaar goed op en ga voor de overwinning!

Bubble voetbal

 

Tijdens een sportmiddag is diversiteit gewenst en bubble voetbal is iets wat maar weinig mensen zullen kennen. Het is voetbal, maar dan anders! Men trekt een ‘bubble’ aan waardoor alleen de benen kunnen bewegen en het lastig wordt goed zicht te behouden op de bal. Maak het jezelf moeilijk en kijk of jij je tegenstanders kan verslaan.

Klimwand

 

Om pas echt hogerop te kunnen komen moet er eerst flink geklommen worden. Dat kan natuurlijk met de klimwand! Test je kracht, uithoudingsvermogen en snelheid op deze acht meter hoge klimwand en stijg naar grote hoogtes toe!

Stormbaan mega

 

De klapper van een sportmiddag is vaak toch wel de stormbaan. En wij hebben er niet zomaar eentje maar…..de stormbaan mega! Deze stormbaan bevat diverse obstakels waarbij gedoken, gekropen, geklommen en gerend zal moeten worden. Ga de uitdaging aan en kijk wie er het snelste aan de overkant van de stormbaan is.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een springkussen bij Springkussenverhuur Amersfoort dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht