Springkussenfestijn in de Veluwehal

maandag 17 februari 2020

Op donderdag 22 feb en vrijdag 23 feb organiseren Optisport en SensationAir een heus springkussenfestijn in de Veluwehal. Tijdens het festijn is er voor ruim 2000m2 aan speelplezier gevuld met meer dan 20 luchtkussens en spelen.

 

Het evenement zal plaatsvinden in de Veluwehal op 22 en 23 oktober van 10.00 tot en met 16.00 uur. Naast verschillende grote springkussens, speelkussens en stormbanen zijn er ook volop speelmaterialen voor de kleinere kinderen.

 

De kaartjes zijn te koop bij de receptie van het zwembad bij de Veluwehal en bij zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen. Uiteraard is het ook mogelijk om kaartjes op de dag van het evenement zelf te kopen. De entree bedraagt € 7,50 per kind per dag. Ook is het mogelijk een kaart te kopen voor beide dagen, de prijs hiervan is 12 euro. Ouders mogen gratis eekomen! In het restaurant zijn consumpties en snacks verkrijgbaar.

 

Komen kinderen met hun sportteam, schoolklas of BSO Groep? Vanaf 10 personen wordt er een speciaal tarief gehanteerd. Ook is het ogelijk om met een kinderfeestje te komen. Meer informatie hierover bij de kassa's. 

Meer blogs

Een reactie toevoegen