Overdekt springkussen huren in Amersfoort? Bekijk hier onze springkussens met dak!

dinsdag 19 mei 2020

Ben jij op zoek naar een geschikt springkussen maar weet je niet helemaal zeker of het wel lekker weer is die dag? Dan zijn de overdekte springkussens van Springkussenverhuur Amersfoort iets voor jou! Wij hebben een ruim assortiment aan springkussens, ook met dak. Laat je dus aangenaam verassen door ons hele assortiment. In dit artikel benoemen wij een aantal voorbeelden van springkussens met dak. 

 

 

Springkussen Mini Prinses Met Dak

Heeft jouw dochter, kleinkind of iemand anders behoefte aan een springkussen voor meisjes? Dan is dit mini prinsessen springkussen de ideale oplossing! Met die mooie sprookjesachtige springkussen gaat zij samen met haar vriendinnetjes de tijd van haar leven hebben! Door het dak kan er zelfs met lichte regen gewoon gebruik gemaakt worden van het springkussen. Het is niet aan te raden om je mooie prinsessenjurk aan te houden tijdens het springen! Met de afmetingen van 3 bij 4 meter is dit springkussen met de elektrische pomp binnen de kortste keren opgepompt Dit luchtkussen is verkrijgbaar vanaf €75,00 per dag, inclusief BTW!

Springkussen Auto's Met Glijbaan

Springkussen auto's is het ideale springkussen voor een jongensfeestje! Welke jongen houdt niet van auto's? Ieder jongetje heeft wel een klein autootje op zijn kamer staan. Mocht jouw zoon of kleinzoon een springkussen willen voor zijn verjaardag, dan scoor je áltijd met dit thema. Het beste van dit springkussen is het hebben van een glijbaan. Dit voegt een extra dimensie toe aan het speelplezier. Laat de kinderen lekker springen en duiken door dit springkussen. Dankzij het dak hoeven ze zich geen zorgen te maken als het weer niet al te best is. Door middel van een elektrische pomp is dit springkussen gemakkelijk en snel op te blazen. Mocht hier hulp bij nodig zijn dan helpen wij graag. Met de afmetingen van 6 bij 4 meter is hij verkrijgbaar vanaf €100,00 per dag, inclusief BTW. Waar wacht u nog op?

Springkussen Blokhut

Springkussen Blokhut is geschikt voor ieder seizoen! Vanwege het Winter World-thema is dit springkussen misschien meer geschikt voor de wintermaanden dan de zomermaanden. Komt het dan even goed uit dat het een overdekt springkussen is! Blokhut beschikt over een mooi design, van binnen en buiten. De binnenkant beschikt over een open haard en ski-spullen. Het dak is bedekt met sneeuw en de twee pilaren naast de ingang hebben een kerstboom als versiering. Met dit springkussen boek je bij jongens én meisjes gegarandeerd succes! Ook dit overdekte springkussen is verkrijgbaar vanaf €100,00 per dag inclusief BTW. Deze attractie is zeer gemakkelijk zelfs op te bouwen en met de elektrische pomp is hij binnen de kortste keren opgeblazen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht