Springkussenfestijn Barneveld dit jaar nóg groter

donderdag 5 oktober 2017 door fred van gaal | Categorie: Tips

‘Deze herfstvakantie wordt ons Springkussenfestijn in de Veluwehal nóg groter maar vooral ook leuker voor de kleinere kinderen’, zegt organisator Eddy Melissen van SensationAir Attractieverhuur. In de herfstvakantie van 2016 en voorjaarsvakantie van 2017 organiseerden Optisport en SensationAir twee succesvolle edities van het Springkussenfestijn. De voorjaarseditie was zelfs uitverkocht waardoor de organisatie de deuren eerder moest sluiten en daardoor bezoekers teleur moest stellen. ‘Dat het festijn in februari van dit jaar volledig was uitverkocht hadden we natuurlijk wel gehoopt, maar tegelijkertijd vonden we het absoluut niet leuk om kinderen teleur te moeten stellen. Helaas is er in de Veluwehal echter geen mogelijkheid om het aantal dagen uit te breiden’, als dus Eddy Melissen. ‘Omdat de agenda helaas geen oplossing kon bieden, hebben we gezocht naar een andere oplossing. Daarom bouwen we dit jaar een exclusief peuterspeelparadijs in de toneelzaal van de Veluwehal. In deze hal kunnen kinderen tot 5 jaar lekker spelen zonder dat ze onder de voet worden gelopen door grotere kinderen. Het bleek dat dit de vorige editie steeds vaker gebeurde omdat het toch relatief druk werd in de grote zaal. Door de kleinere zaal nu exclusief open te stellen voor de kleinere kinderen, hopen we dit probleem te verhelpen. De peuters mogen uiteraard nog wel steeds in de ‘grote’ zaal komen, maar de grotere kinderen niet in de kleine zaal. Zo hopen we dat het voor alle kinderen leuk, maar bovenal ook veilig blijft’, zegt locatiemanager en medeorganisator Edwin Top van Optisport.

De Veluwehal is op 19 en 20 oktober voor twee dagen de allerleukste speellocatie van de regio. In de grote zaal vinden de bezoekers een speelparadijs met een oppervlakte van meer dan 2100 vierkante meter. In deze zaal wordt tevens een groot terras gerealiseerd. Daarnaast is er horeca aanwezig, voor een hapje en een drankje, maar ook voor lunch. In de toneelzaal hebben de kleinere kinderen alle ruimte om lekker rustig te kunnen spelen op laagdrempelige luchtkussens. In de hal van de Veluwehal zal net als voorgaande edities een spelletjeshoek worden ingericht zodat bezoekers even kunnen relaxen met oudhollandse spellen. Het Springkussenkussenfestijn Barneveld vindt plaats op 19 en 20 oktober in de Veluwehal in Barneveld. Op 19 oktober zijn de deuren geopend van 10.00 – 16.00 uur. Op 20 oktober gaat de zaal om 9.00 uur open en zal om 15.00 uur sluiten.

De kaartjes zijn reeds te koop zijn bij de receptie van het zwembad bij de Veluwehal en bij zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. De entree bedraagt € 7,50 per kind per dag. Ook is het mogelijk een kaart te kopen voor beide dagen, de prijs hiervan is 12 euro. Online kaartverkoop vindt plaats via www.sensationair.nl/springkussenfestijnen. Gezien de verwachte drukte (de vorige editie van het springkussenfestijn was uitverkocht) adviseert de organisatie ouders de kaartjes van te voren aan te schaffen bij een van de verkooppunten, of via de Online verkoop. Ouders mogen gratis meekomen! In het restaurant zijn consumpties en snacks verkrijgbaar. Komen kinderen met hun sportteam, schoolklas of BSO groep? Vanaf 10 personen wordt er een speciaal tarief gehanteerd. Ook is het mogelijk om met een kinderfeestje te komen. Meer informatie hierover bij de kassa!


Over de auteur

fred van gaal is eigenaar van SensationAir

Meer blogs

Een reactie toevoegen