De 5 stoerste stormbanen

donderdag 21 mei 2020

Is er binnenkort een verjaardagsfeest, sportdag of burendag? Huur dan een stoere stormbaan en beleef een dag vol plezier! Wij hebben de stoerste stormbanen op een rijtje gezet, voor diegene die het aandurven om door de jungle te rennen of tussen de ijsberen te lopen. Zie onderstaand artikel voor enkele stoere voorbeelden!

 

1. Stormbaan piraat

Ga voor een dagje door het leven als een echte piraat. Aaarghhh met deze stoere piraten stormbaan kan jij je lol op! Betreedt het schip en zorg dat je stevig met beide benen op de grond staat. Begroet de papegaaien en overkom diverse obstakels, spring erop los en aan het einde van de strijd glijd je de stormbaan af.

 

2. Stormbaan jungle run

 

Als jij je even in het buitenland wilt wanen en de jungle wilt ontdekken, dan is de stormbaan jungle run een ideale match! De stormbaan heeft een grote gorilla die je op wacht, je moet dus stoer genoeg zijn om deze stormbaan te durven betreden. Daarnaast zijn er ook vrolijke palmbomen en diverse obstakels aanwezig, waardoor jij je een weg moet banen naar de andere kant van de jungle. Spot wilde dieren, leef je uit en maak vooral heel veel plezier in de jungle!

 

3. Stormbaan voetbal

Wanneer je een echte voetballiefhebber bent, is de stormbaan voetbal echt wat voor jou! Deze 17 meter lange stormbaan haalt het nog net niet bij een echt voetbalveld. Maar je conditie wordt zeker op de proef gesteld! Klim en klauter jezelf een weg door de stormbaan, spring in het rond en bespaar nog wat energie om de grote klim te maken voordat je de stormbaan verlaat.

 

4. Stormbaan ijsbeer

Deze ijsbeer stormbaan is voor de echte durvers, het is net als het dier een hele grote stormbaan met daarbij de nodige uitdagingen. Voor deze ijskoude stormbaan hoef jij je niet warm te kleden, ga fanatiek de obstakels aan en spring jezelf lekker warm met vriendjes en vriendinnetjes. Heb je het wel koud? Dan staat er ook een gezellige iglo voor je klaar!

 

5. Stormbaan western 

Een dagje als een cowboy of cowgirl door het leven? Dat kan! Met de stoere western stormbaan, waan jij je een hele dag in het leven van een cowboy of cowgirl. Deze stoere stormbaan bevat alles wat een western stormbaan maar kan hebben. Zo zijn er cactussen, een stoere cowboy en uiteraard ook totempalen bij de ingang. De diverse obstakels maken het je lastig en je zult moeten klimmen, springen, duiken, klauteren en tijgeren om aan de andere kant van de stormbaan terecht te komen. Daag je vrienden uit en kijk wie er het snelste door deze western stormbaan gaat!

Terug naar het nieuwsoverzicht