Een Abraham of Sarah huren was nog nooit zo makkelijk, bij je thuisbezorgd door PostNL

woensdag 17 januari 2018 door fred van gaal

Het is onverminderd populair: een 50-jarige verrassen met een Abraham of Sarah voor zijn of haar huis. Tal van verschillende modellen zijn er inmiddels op de markt, aangeboden door ontelbaar veel partijen.

Vaak moet je als huurder zo’n pop op gaan halen bij de verhuurder. Is de verhuurder groot dan kan je vaak niet buiten kantoortijden terecht, is het iemand die de poppen aan huis verhuurd dan kan je meestal ook niet op elk gewenst moment terecht. SensationAir lost dit nu op: wij bezorgen de Abraham of Sarah gewoon bij je thuis. Via PostNL, voor een all-in prijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Keuze
Onze bezorgdienst is op 16 januari 2018 van start gegaan. Op dit moment bieden wij de keuze uit 5 verschillende Abraham’s en 5 verschillende Sarah’s. Het aantal verschillende poppen zal binnenkort en doorlopend worden uitgebreid.

Bezorgd en gratis retour
Als je bij ons een pop huurt dan wordt deze in een grote stevige krat naar je verzonden. In de krat vind je een algemene handleiding, een opzetbeschrijving, een blower, verankermateriaal en een retourlabel. Je kunt zelf aangeven op welk adres je de pop wilt ontvangen. Als je deze liever bij een PostNL Servicepunt ophaalt, bel ons dan even. Na het feestje stop je de pop weer in de krat, plakt het label op de krat en levert deze weer gratis in bij jouw dichtstbijzijnde PostNL punt.

Een verzendkrat met daarin een opblaasfiguur

Door heel Nederland
Met deze handige bezorgservice maakt SensationAir het huren van een Abraham of Sarah heel eenvoudig voor iedereen. Door de samenwerking met PostNL worden de poppen in heel Nederland bezorgd.

Meer informatie vind je hier


Over de auteur

fred van gaal is eigenaar van SensationAir

Meer blogs

Een reactie toevoegen