Een springkussen huren met glijbaan? Bekijk onze beste keuzes!

vrijdag 29 mei 2020

Is jouw kleintje binnenkort (weer) een jaartje ouder? Dan wil jij dit natuurlijk groots vieren en dat snappen wij! Kinderen houden van springen, spelen en hun fantasie tot leven brengen. Niks brengt een fantasie meer tot leven dan een springkussen in het favoriete thema van je kleintje. Is jouw kleine dol op aapjes, de jungle, stoere piraten, de onderwaterwereld of op ridders die voor niets en niemand bang zijn? Dan hebben wij van springkussenverhuur Amersfoort absoluut het perfecte springkussen voor jouw kindje in huis. Nog nooit was de fantasiewereld zo echt. 

Haal de jungle naar Nederland

Slinger samen met de apen aan de lianen, spring op de nek van een giraffe en vlieg samen met de papegaaien door de jungle. Zweten de kinderen nu door de warme jungletemperaturen of door het wilde springen en glijden van de glijbaan? Ons springkussen heeft een afmeting van 5x5 meter en is de kleinste jungle ooit.

Elkaar lekker na-apen

Is jouw zoon of dochter echt een druktemaker en houdt hij of zij van klimmen en klauteren? Dan is het een echt aapje. Niks past er beter bij een kleine aap dan onze speelkussen aap. Met een achtbaan, een survivalparcours en een tropische uitstraling is dit springkussen absoluut leuk voor het oog. Met dit speelkussen kunnen de kinderen meer dan alleen springen, maar kunnen ze uitwijken voor lianen en kunnen ze testen of dat zij de jungle aan zouden kunnen.

 

Neem een kijkje in de onderwaterwereld

Hier is het water nooit te koud en zijn er geen enge vissen die je achtervolgen. In plaats daarvan zijn er alleen maar vrolijke dolfijnen, dansende octopussen, grappige haaien en de kleurrijkste vissen die je ooit gezien hebt. Zwem door de mooiste onderwater natuur, race samen met een schildpad en maak salto’s samen met de zeepaardjes. Zullen we eindelijk ontdekken of dat de zeemeerminnen bestaan? Haal sealife naar je eigen achtertuin.

Vecht tegen de draken als een echte ridder

Trek je harnas aan, trek je zwaard en vecht tegen de draak, maar pas op! Hij spuwt vuur en is groter dan je verwacht had. Roep je mede-ridders op en versla met zijn allen de draak. Hier en daar worden en salto’s gemaakt en wordt de draak steeds zwakker. Na de overwinning glijden de vriendjes naar een verkoelend ijsje of drankje en worden ze gefeliciteerd. De achtertuin is weer veilig! Huur op tijd jouw springkasteel met glijbaan.

 

Verover de zeven zeeën als piraat

Gaat jouw zoon of dochter liever het gevecht aan op het water? Dan is ons speelkussen multiplay pirateneiland leuker. Klim via de klimwand in de hoge mast en overzie de zee. Zie jij een andere boot varen? Kijk dan eerst goed of het een vriend of vijand is. Is het een vijand? Steek het kanon aan, roep alle andere piraten en laat de vijand weten dat dit jouw gebied is. Natuurlijk kunnen we de wapens ook achterwegen laten en kunnen we dit uitvechten met een paar goede woorden of wedstrijdje salto's maken.

Springkussen huren?

Wil jij de verjaardag van je kleintje goed vieren en het de mooiste dag uit het leven van je zoon of dochter maken? Dan is een springkussen huren absoluut een aanrader. Heb je een beperkte ruimte? Dan hebben wij ook een ruime collectie aan mini springkussens.

Heb je nog vragen over onze springkussens? Neem dan gerust contact met ons op via info@springkussenverhuur-amersfoort.nl of bel naar 06-43437782. Samen kiezen wij de beste optie voor de verjaardag van de jouw zoon of dochter.

Terug naar het nieuwsoverzicht