Iemand binnenkort jarig? Vier het zo!

dinsdag 2 juni 2020

Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en wil je dit in thema gaan vieren? Of is er juist één van je ouders jarig? Dan hebben wij een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet!

 

Prinsessen feestje

Als meisje droom je helemaal weg bij verhalen van Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje. Ze lopen het liefst de hele dag in een prinsessenjurk rond en hoe leuk is het dan om te kunnen springen in een prinsessen springkussen op je verjaardag! Of geef alle prinsessen een grote roze suikerspin, door een suikerspinmachinete huren.

 

Piraten festijn

Heb jij een stoere zoon die het liefst de hele dag een piraat is of de hele dag in de weer is met voetballen. Dan is een springkussen in de vorm van een voetbal of een piraten springkussen de ideale activiteit tijdens het feestje! Vind jouw kind deze thema’s nou helemaal niet leuk, geen probleem! Wij hebben verschillende springkussens te huur, dus voor ieder wat wils!

 

Abraham en Sarah

Word jouw vader of moeder binnenkort 50 jaar? En wil je dat de hele buurt dat weet? Dan kan je het beste zoveel mogelijk versieren in en rondom het huis. Om daarmee op te vallen kan je voor buiten een opblaasbare Sarah of Abrahamhuren. Niet alleen staat het leuk in de tuin maar zorgt het er ook voor dat jouw ouders niet meer om hun verjaardag heen kunnen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar als onze lucht en- springkussens? Bekijk dan ons gelegen assortiment en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht