Springkussenfestijn Barneveld 2018 - 1& 2 maart 2018 in de Veluwehal

vrijdag 23 februari 2018 door fred van gaal

Op donderdag 1 en vrijdag 2 maart staat de Veluwehal in Barneveld weer helemaal vol met springkussens, stormbanen en andere leuke luchtkussens. SensationAir Attractieverhuur uit Stroe en Optisport Barneveld slaan voor de vierde keer de handen ineen voor weer een spetterend Springkussenfestijn. ‘Tijdens de herfstvakantie van 2017 introduceerden we voor het eerst 2 zalen, 1 grote zaal voor iedereen en de kleine toneelzaal exclusief voor kleinte kinderen t/m 4 jaar. Deze aanpak was zeer geslaagd en gezien de positieve reacties van ouders zullen we ook dit jaar weer 2 zalen aanbieden’, zegt Eddy Melissen van SensationAir. De eerste drie edities van het Springkussenfestijn werden goed bezocht. De tweede editie werd zelfs zo druk bezocht dat de organisatoren de deuren moesten sluiten voor nóg meer bezoekers. Er werd gekeken naar de mogelijkheid om uit te breiden qua dagen, maar dat bleek helaas niet mogelijk.

‘Omdat de agenda helaas geen oplossing kon bieden, hebben we gezocht naar een andere oplossing. Daarom bouwden we vorige keer een exclusief peuterspeelparadijs in de toneelzaal van de Veluwehal. In deze hal kunnen kinderen tot en met 4 jaar lekker spelen zonder dat ze onder de voet worden gelopen door grotere kinderen. Het bleek dat dit tijdens de eerste twee festijnen steeds vaker gebeurde omdat het toch relatief druk werd in de grote zaal. Door de kleinere zaal nu exclusief open te stellen voor de kleinere kinderen, hopen we dit probleem te verhelpen. De peuters mogen uiteraard nog wel steeds in de ‘grote’ zaal komen, maar de grotere kinderen niet in de kleine zaal. Zo hopen we dat het voor alle kinderen leuk, maar bovenal ook veilig blijft’, zegt locatiemanager en medeorganisator Edwin Top van Optisport.

De Veluwehal is op 1 en 2 maart voor twee dagen de allerleukste speellocatie van de regio. In de grote zaal vinden de bezoekers een speelparadijs met een oppervlakte van meer dan 2100 vierkante meter. In deze zaal wordt tevens een groot terras gerealiseerd. Daarnaast is er horeca aanwezig, voor een hapje en een drankje, maar ook voor lunch. In de toneelzaal hebben de kleinere kinderen alle ruimte om lekker rustig te kunnen spelen op laagdrempelige luchtkussens. In de hal van de Veluwehal zal net als voorgaande edities een spelletjeshoek worden ingericht zodat bezoekers even kunnen relaxen met oudhollandse spellen. In totaal zijn er ongeveer 30 leuke luchtkussens om op te spelen.

Het Springkussenkussenfestijn Barneveld vindt plaats op 1 en 2 maart in de Veluwehal in Barneveld. Op 1 maart zijn de deuren geopend van 10.00 – 16.00 uur. Op 2 maart gaat de zaal om 9.00 uur open en zal om 15.00 uur sluiten. De kaartjes zijn reeds te koop zijn bij de receptie van het zwembad bij de Veluwehal en bij zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. De entree bedraagt € 7,50 per kind per dag (4 jaar en ouder) Ook is het mogelijk een kaart te kopen voor beide dagen, de prijs hiervan is 12 euro. Kinderen t/m 3 jaar betalen € 5,00 per dag. Online kaartverkoop vindt plaats via www.sensationair.nl/springkussenfestijnen.

Gezien de verwachte drukte adviseert de organisatie ouders de kaartjes van te voren aan te schaffen bij een van de verkooppunten, of via de Online verkoop. Ouders mogen gratis meekomen! In het restaurant zijn consumpties en snacks verkrijgbaar. Komen kinderen met hun sportteam, schoolklas of BSO groep? Vanaf 10 personen wordt er een speciaal tarief gehanteerd. Ook is het mogelijk om met een kinderfeestje te komen. Meer informatie hierover bij de kassa!

Alle info over dit festijn vind je hier


Over de auteur

fred van gaal is eigenaar van SensationAir

Meer blogs

Een reactie toevoegen