Keurkmerk Huren

maandag 1 februari 2021

Als je bij SensationAir een springkussen gaat huren mag je verwachten;

Je gaat een attractie, springkussen of strombaan huren bij Sensation, een sensatie opzich. Maar dan mag je ook wat verwachten van dit bedrijf, als lid van het Keurmerk Huren heeft SenstationAir aangegeven dat er enkel gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde en gekeurde attracties. Het bedrijf voorziet in diverse verschillende thema's, formaten en soorten.
Ook de website van SensationAir voldoet aan de gestelde verwachting(en) en eisen conform wetgeving en eisen van Keurmerk Huren. Als klant wil je zekerheden hebben, online alle informatie tot je nemen en direct beslissen.
SensationAir staat er voor zijn klant(en), met niet alleen mooie en schone materialen maar ook met zijn bereikbaarheid is SensationAir actief bezig. Informatie over bepaalde attracties kun je zelfs visueel zien, kijk dan bijvoorbeeld eens op hun video pagina.
 
Iedereen bij SensationAir doet altijd zijn uiterste best om jouw de allerbeste huurervaring te geven die je ooit hebt gehad. Want wij willen natuurlijk dat je weer terugkomt. Als wij huurder zouden zijn willen we ook niet dat het springkussen waar onze gasten op springen vies is of niet deugt. Jij wilt toch altijd een schoon springkussen huren?
Daarom schrijf je SensationAir dus met de -S- van Schoon!
 

Terug naar het nieuwsoverzicht