Springkussenfestijn Woudenberg

 

Alle kinderen uit Woudenberg en de regio kunnen het vast noteren in hun (school)agenda's: Het is de hoogste tijd om lekker te ontspannen na een paar weken op school. In de Herfstvakantie, op dinsdag 17 oktober en woensdag 18 oktober veranderd Sport- en cultureelcentrum de Camp in Woudenberg in een geweldig springkussenfestijn. Op echt heel veel verschillende springkussens kunnen alle kinderen t/m 12 jaar zich helemaal uitleven. Vervelen is deze twee dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur echt géén optie! 

Uiteraard zijn er toegangskaarten beschikbaar in de voorverkoop. Vanaf 25 augustus is de voorvoorkoop gestart en zijn de kaarten te koop bij de volgende voorverkoopadressen: DA Drogist, Voorstraat 10A en Sport en Dierenshop, Dorpstraat 47 in Woudenberg  en natuurlijk aan de bar van Sportcafé de Camp. Alle kinderen betalen € 6,00 entree, alle ouders of begeleiders mogen gratis mee naar binnen.  Uiteraard hebben we ook aan de allerkleinste gedacht. Om lekker samen, zonder de grote kinderen te kunnen spelen gaan we op beide dagen een uurtje eerder open. Vanaf 9 uur mogen de kleintjes tot 5 jaar er al in. In de zaal zelf zal er een terras aanwezig zijn waar je ook koffie, thee, limonade en koek kan kopen, maar uiteraard is ook het sportcafé open voor nog veel meer lekkers. In het sportcafé zijn heerlijke broodjes, snacks en maaltijden te bestellen.

Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een speciaal tarief, meer info hierover krijgt bij de Camp. Belt u ons gerust. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zowel voor uw auto als voor uw fiets.