Bezorg- en opbouwinformatie

De prijzen van onze producten zijn exclusief BTW en op basis van zelf bij ons afhalen in Barneveld, Amersfoort of Utrecht

Uiteraard is het mogelijk om de artikelen door ons te laten bezorgen en opbouwen. Als u uw product gekozen heeft kunt u in het winkelmandje aangeven of u het zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen. Vervolgens kunt u ook aangeven of -indien wij het bezorgen- wij u moeten helpen met de op- en afbouw of dat u deze zelf verzorgd.


Transportkosten
De transportkosten bestaan uit een tarief vanaf €24,79 excl. BTW.


Opbouwhulp door SensationAir U kunt ervoor kiezen ons te laten helpen bij de opbouw van het gehuurde artikel. Wij gaan er wel vanuit dat u voldoende hulp (in de vorm van mensen) beschikbaar stelt. Als u de opbouw volledig wilt door ons wilt laten uitvoeren dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Algemeen:

 

 • 1) Er moet CONSTANT toezicht bij het luchtkussen aanwezig te zijn van minimaal 18 jaar oud. Laat een opgeblazen kussen nooit onbeheerd.


 • 2) De huurder is aansprakelijk voor de eventuele ongevallen en/of schades die kunnen voorkomen op/aan het luchtkussen


 • 3) De huurder is verantwoordelijk voor het schoon maken van het luchtkussen na gebruik.


 • 4) Wij leveren onze luchtkussens standaard met materialen voor het plaatsen op een val-dempende ondergrond, waarbij haringen en/of spanbanden gebruikt kunnen worden.


 • 5) Bij het gebruik op een niet val-dempende ondergrond dient de huurder zelf zorg te dragen voor val-dempende matten om het luchtkussen heen.


 • 6) Als er geen standaard verankering gebruikt kan worden , kan de huurder verzwaringsmogelijkheden tegen betaling verkrijgen bij de verhuurder


 • 7) De huurder dient bij elk kussen, de veiligheidsregels van het  kussen na te leven. Deze zijn op ieder kussen bij de ingang zichtbaar.


 • 8) Bij meer daags gebruik, dient de huurder elke dag het kussen voor gebruik te controleren op schades, lekkages en een  verankering 

In gebruik nemen van het luchtkussen :

Zorg er voor dat het luchtkussen  op een vlakke ondergrond bevindt. kijk  daarbij of er geen scherpe voorwerpen op de ondergrond liggen. Check of er voldoende ruimte is voor het opblazen van het luchtkussen. Als het luchtkussen op een stenen ondergrond staat(met de juiste verankering) mag het kussen nooit worden verplaats .

 

  1. Rol en vouw het kussen uit.
  2. Sluit het einde van de luchtslang  aan op de blower. Gebruik hiervoor het aangehechte bandje en/of de spanband die om het kussen zat.
  3. Sluit de ritsen en het klittenband 
  4. Gebruik een gekeurde  haspel met voldoende capaciteit. maak gebruik van een geaard stopcontact , voordat u de blower aandoet. Gebruik nooit meer dan één haspel en rol deze altijd volledig af.
  5. Controleer het kussen op eventuele schades/ lekkage(s). Bij schade, gevaar of onmogelijk gebruik belt u het noodnummer. 0638013258 en maak foto,s
  6. Maak  de verankeringspunten vast met de meegeleverde haringen of maak de spanbanden vast aan paal, put of hek. Sla de haringen goed schuin in de grond

Na gebruik:

 1. maak  het kussen schoon Verwijder ook modder en Water  met een doek.
 2. Trek nu de stekker van de blower uit het stopcontact en maak  de luchtslang van de blower los.
 3. de ritsen op van de luchtsluizen , het luchtkussen zal nu leeglopen.
 4. Wacht tot alle lucht uit het kussen  is en leg het kussen  vlak neer. Vouw de wanden  naar binnen zodat enkel het grondvalk op de grond ligt.
 5. vouw  het luchtkussen in de lengterichting in drie of vier keer tot een lange strook van ongeveer 1,20 meter breed.

 

 1. Rol   het luchtkussen  strak op in de richting van een slurf of luchtsluis zodat het laste  lucht eruit loop 
 2. Trek de  spanband om het kussen strak. 
 3. Bij regen:

als  het kussen een dak heeft , laat u het kussen opgeblazen staan zo dat het regen van het dak loopt, dek de  haspel af.
Open  kussens leeg laten lopen en dicht vouwen zodat de onderkant boven ligt na de regen weer open vouwen en laten drogen .


Oprolinstructie